Min!

Jæs. Den er min. Fin, lille lejekontrakt dumpede ind ad postkassen i dag. Den allerbedste fødselsdags- og julegave jeg overhovedet kunne ønske mig. Nu ville jeg ønske, jeg havde checket den lejlighed lidt grundigere ud. Den var den femte lejlighed jeg så på – i træk. Så min hjerne registrerede blot: Altan 1, tjek. Altan 2, tjek. Badekar, åh, hvilket særsyn, bare jeg får den lejlighed. Det gør jeg ikke med min vanlige sans for for dårlig timing. Så jeg er smuttet før jeg bliver for frustreret. Og så fik jeg den så alligevel. Hurra. Faktisk er jeg jo svineheldig, når man tænker på alle dem, der leder efter en lejlighed og må tage det ene usle hul efter det andet. Men jeg har jo også selv været hele møllen igennem: Lyngby, Østerbro, Vanløse, Amager og NV. Jeg lover at jeg holder mindst en ugentlig spa-event hver uge og at jeg vil være fast inventar på altanerne om sommeren. Og nu er det jo faktisk heller ikke længere helt så umuligt at anskaffe mig et sødt lille dyr af en eller anden art.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *