Nabospionage part ?

Det blev ikke pizzapusheren der skulle give mig lidt frisk luft, men derimod det lokale møntvaskeri om hjørnet. Og så fik jeg da vist også lidt af at adrenalinkick på vej ned af trappen. Min underbo på stueetagen … åh, scary. Efter et halvt års ophold i denneher beboelsesejendom har jeg kun fået idenficeret cirka 2 1/2 naboer, hvoraf den ene ligner en klon af dr. Evil i Austin Powers. Eller også lignede han Charlottes uglycute fyr i Sex and the City, ham denneher elskelige, skaldede advokat, Harry Goldeblatt. Nåmen min senest observerede nabo var ikke engang uglycute, men kun skræmmende. Hvis man lige tager dronning Margrethe om morgenen (med komplet morgenfrisure og det hele) og så tilsætter 15 extra år, en cerut (seriøst!) og et olmt blik så har vi min underbo. Ikke et venligt nik kunne bløde op på hendes bistre udseende, som hun stod der i døråbningen på sin efterkrigs-lejlighed og sugede på sin gøp. Men jeg flytter da også heldigvis snart hen til et sted hvor de ikke rykker træerne op (et scenarie udenfor hoveddøren der slog mig i møde da jeg kom ud i den friske luft) – og så tror jeg vist nok også at jeg fik set en ganske pæn, mørk fyr sidde og spise aftensmad i st. th. da jeg skulle inspicere lejligheden. Det bliver spændende at se hvad det er for nogle væsener jeg skal dele opgang med, og om jeg så overhovedet får set dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *