Opgavetid – igen

Åh, mine øjne. De er vist ved at konvertere til to styks små 13″ wide-screen. Åh, mine skuldre, og hvor kunne jeg godt bruge en hærdebred svensk massør til at ælte min nakke og mine skuldre lystigt. Sådan nogle små, handy mac-computere duer ikke rigtig til langtidssurfning. Med andre ord er der opgavetid og den skal afleveres på fredag. Jeg tror jeg har siddet ved computeren næsten uafbrudt i en tre-fire dage nu. Og jeg har det sådan med denneher opgave, at jeg institerer på at dobbeltchecke hvert eneste postulat, og at jeg bør vide tre gange så meget mere end det der bliver griflet ned på tastaturet med mit avancerede, hjemmelavede to-fingersystem. Det betyder så en masse opslag i bøger og surfen rundt på suspekte faghjemmesider. Og gad vide om Google har en mætningsgrad for hvor mange åndede spørgsmål man kan sende ud i cyberspace? I hvertfald føles det lidt som at jeg er en hamster der spæner rundt i i det der hamsterhjul, ivrigt motionerende men uden at lissom komme nogen vegne. Men det går nok alt sammen, især fordi jeg nu har droppet alt hvad der hedder sund livsstil og i stedet for er i gået gang med, en for en, at ondulere mormors kransekager. Og måske jeg skulle tage og konsultere pizza-pusheren for at, lissom, få lidt frisk luft til en afveksling?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *