Overflod

Ude i køkkenet er der et kæmpe overskudslager af peanuts, cashewnødder, belgiske chokolader, cola og cola light, grove chips, hjemmelavet marcipankonfekt – men så er der til gengæld også fem tomme flasker champagne. Og så er der en ordentlig bunke æbleskiver, en dåse med hjemmelavede kransekager fra mormor og alt for mange pebernødder, altsammen fra fredagens familieevent. Nu ved jeg hvorfor julen er slem – jeg bliver jo nødt til at spise mig gennem overskudslageret. Det kan jeg ikke, og det strider mod min gode, gedigne jyske opdragelse: Du skal spise op, tænk på alle de små, sultne børn i Afrika. Nå, må jeg må så hellere invitere til noget der kan ligne et “spis overskudslageret” arrangement hvor folk bare skal komme og proppe i sig. Ellers er alle mine spinningtimer jo spildt, og så megen frivillig tortur skal man ikke bare kaste over styr. Især ikke, når jeg også har fået et par fine spinningshorts i gave. Udover shortsene fik jeg mange dejlige fødselsdagsgaver af vennerne, som tydeligvis læser med på bloggen her. Temaet for gaverne er helt klart selvforkælelse – ude på badeværelset. Eksklusive, lækre badesalte, olier, sæbe og lys- aromatiske duftlys; Tromborg, Dr. Hauschka. Peter Beier chokolade, rødvin. Et Alessi sukkerskål som allerede hedder Ib II. To dejlige, bløde plaider og så et par scoretrusser fra Bjørn Borg. Mmm. Tak skal I have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *