Sko-krise

Der er 3 dage til nytårsaften. Tøjet er indkøbt, men den er helt gal på accessorie-fronten. Jeg mangler det der helt særlige sko-gen, som piger tillægges at have. Jeg har slet ikke Carries lidenskabelige forhold til Blahnik, Choo og co. Jeg kunne snildt på allerbedste mande-vis nøjes med 3 par fodfutteraler, hvis det altså ikke var for mit tilhørsforhold til det feminine køn. Her kommer udfordringen så. Jeg kan simpelthen bare ikke finde sko der behager mit kræsne blik. Og hvordan finder man ud af om de nu passer til den så fint indkøbte kjole? Det er egentlig urimeligt, idet jeg vistnok har fødder, der kan leve op til enhver fodfechitists våde drøm: bittesmå, feminine fusser, der uden problemer kan passe alle slags sko. Når jeg så aldrig køber fest-stiletter (og derfor heller ikke ejer nogen) så tror jeg godt at jeg gerne vil tage spenderebukserne på i anledning af julen og få købt noget svinsk dyrt og lækkert. Måske jeg skulle købe 2-3 par, så jeg undgår fremtidige udmarvende sko-kriser i stil med denneher. Et par i sort, et par i lilla og måske et par i sølv også. De skal være sådan nogle, der har mindst 5 centimeter høje og tynde stilethæle, og som gør nas at have på efter 2 timer, men som så til gengæld vil inkassere ih’er og åh’er fra samtlige tilstedeværende piger. Og så skal jeg have flere af dem, så jeg kan bære, at en af dem, lissom, tabes på trappen, når jeg efter endt bal (eller var det nu før?) skal trippe ind i det der græskar der skal bringe mig hjem til… eh, det lille hus. Nå, men skoene. Er der ikke lige nogen, der kan kaste et par tips i retning af, hvor i København, Aalborg, eller på nettet så, hvor man sådan instant kan sko-shoppe til formålet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *