Vægtkurve

I december plejer min årlige vægtkurve at ryge op i det røde felt, og derefter bruger jeg det næste halve år på at få normaliseret vægten. Men i år er det helt anderledes. Mit Nye Sunde Liv er ikke endnu en af mine sædvanlige griller, i hvertfald ikke indtil videre. Det har derimod gjort at jeg ganske langsomt har fået manipuleret vægten i en svagt nedadgående kurve. Og så endda i december af alle måneder. Så der er ikke noget at sige til at jeg spankulerer pavestolt rundt. Og apropos det at spankulere, så har jeg lige haft mine nye, fine spinningshorts på til en omgang fedtdræber i dag. Hvis der er nogle mænd derude, der går rundt og studser over hvordan det egentlig føles at have menstruation og en dertil indrettet hygiejnebind på, så kan jeg fortælle at det er lige netop selvsamme følelse, når man vralter rundt i et par spritnye spinningshorts. Men hvad gør man ikke for at bibeholde sin langsomt skrumpende numse sart og delikat, når der stadig er 1.987 spinningtimer at runde, inden jeg rent faktisk er den lille, petite størrelse jeg i virkeligheden er?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *