Østerbro

I dag har jeg været ude og inspicere mit kommende hood. Måske ikke lige Østerbronx, men Østerbro. Det fine område ved Trianglen og Nordre Frihavnsgade, lige der, hvor barnevognsmafiaen residerer på fortovene. Lagde ud med at møde veninde incl. barnevogn og 1 stk. lillebitte baby på Canteen. Og hvilket fint sted. Det er klart ikke sidste gang, jeg sætter mine ben det sted. Et godt, lille sted med en pæn og enkel indretning, en deli for den dyre livsnyder og en ganske fin betjening. Småt, personligt og med masser af babyer. Deres brunch er upåklagelig og især mettisk. De har jo forstået, at vi faktisk er nogle stykker, der ikke rigtig er til det med at få vores mad blandet sammen. Med de obligatoriske elementer såsom røræg, pølser, brød, youghurt et.c. hver for sig, sirligt arrangeret i forskellige skåle. Og så endda til forholdsvis fornuftige priser. Så det var jo en vældig fin brunchoplevelse, især når man gerne vil prøve noget andet end klassikerne Klimt og Pussy Galore. Og derefter skulle der oses lidt rundt i butikkerne. I dag måtte jeg styre mig, så jeg nøjedes med et lillebitte bælte i zebraskind, fordi jeg faktisk stort set ingen anvendelige bælter har. Nu har jeg besluttet mig for at integrere det fotografiske noget mere i bloggen, så jeg slutter lige indlægget med at flashe mit nye bælte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *