Bolig-fantasier

I dag var jeg i Illums Bolighus, hvor det helt klart er tilladt at fantasere på livet løs. Hvem der ikke bare kunne snuppe et par Mies van der Rohe Barcelonastole? De er endda nedsat i pris for øjeblikket. Små 30 K. Udsalg har aldrig rigtig sagt mig noget, men der er titusinder at spare i sådan et etablissement her i januar. Kunst har heller aldrig sagt mig noget, men så fik jeg øje på nogle Poul Pava malerier hængende overalt i Illums Bolighus, og nu må jeg bare eje sådan et. De er søde og skøre, med titler a la Drengen der havde the Big Bang inde i sit hoved. Man kan købe et tryk på lærred til 1500 kroner. En noget ublu pris, men dog menneskelig sammenlignet med de 27.800 kroner, som man skal hoste op med for et rigtigt maleri. Kunst er vistnok det nye hit, hvis man følger boligbladenes dikteringer. Og så ville jeg også gerne have en Eames gyngestol, der så skulle draperes med blød pels og bo i mit kommende læsehjørne. Og så måske også en stor og fin, lyserød kugle-plasticlampe til at hænge og dingle over spisebordet. Men til alt held er det jo også ganske gratis at fantasere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *