Den nye lejlighed

Jeg er lige kommet hjem fra Østerbronx. Fik nøgler og en meget grundig rundvisning i ejendommen af meget sød (på grænsen til nuttet) og vældig ældgammel vicevært. Og nu har jeg så et sæt nøgler, husorden, diverse dippedutter og en fin, lille vaskepose som gave fra ejendomsforeningen (manden har nok hevet mangen en maltrakteret bh-bøjle ud af vaskemaskinerne) Køkkenbordet var meget grimt, så min nye ven besluttede på stedet, at det skulle udskiftes. Og ligeledes er der grønt lys til en gang maling og gulvafhøvling. Badekarret ligger solidt på sin plads, det var ikke et udslag af min fantasi, som jeg efterhånden lige var ved at frygte. Altanerne er ligeledes der. Der er potentiale i hytten. Jeg glæder mig vildt til at bo i min allerførste rigtige lejlighed. Nu skal der skaffes en maler (at male er sgu noget man får andre til – nægter at være hvidprikket over det hele en gang til) og så skal der undersøges hvad det koster vedligeholdeskontoen at få en tit at fræse lidt gulv, så det kan blive rigtig fint. Her er så lidt billedmateriale til de nysgerrige sjæle:

Lidt vej endnu til det kommende spa – men bare vent og se!

Udsigt til gård med fint flag

Stue in spe

La cuisina mettisma

Le entre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *