For første gang nogensinde…


… tænker jeg på håndværkere som andet end sexobjekter. Se, dét er da stort. Sidder og googler efter malere, gulvslibere, tømrere. Hele hytten skal have en gang hvidt chok, og jeg flirter endda med tanken om et hvidt gulv. Hvis jeg må for min nye ejendomsmester-ven, altså. Som jeg tidligere skrev, er det den slags, man jo har mænd til. Og nu er mit lille hoved et stort sammensurium af håndværkere. På den superpraktiske måde, altså. Er der nogen, der kender nogen gode håndværkere til at udføre malerarbejde og gulvbehandling? Her taler vi ikke om sorte håndværkere. Nej, væk med det billede oppe i hovedet. Vi taler om med moms og det hele. OK, håndværkerne må da naturligvis gerne se godt ud. Men det vigtigste er, at de ikke bare er gode til deres håndværk, men også rimelig billige. På den uskyldige måde, altså. 100% platonisk. Åh. Det her er vist dømt til at blive misforstået. Nåmen, altså. Anyone?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *