Håndværkersex i praksis?

Og så skulle der blot én kontakt med en af slagsen til for at få tilbud om en gang håndværkersex. Havde en maler over for at vurdere hvor meget jeg skulle hoste op med for at få hele hytten kridtet til. 17 K var den ublu sum. Han kunne godt gå lidt ned i prisen, hvis jeg hjalp til og sådan, men stadig var prisen lige en tand for meget til budgettet. Jeg ville så lige tænke over det. Det er jo den diplomatiske og meget danske måde at meddele, at det nok ikke blev til noget. Det endte så med at jeg købte maling selv, og jeg meddelte så maleren at jeg malede selv. Så kom der denneher sms retur: “Ska jeg male hele lejligheden for 12 tusind og du bliver min ven da jeg har lyst til dig?” What the fuck? Lyst til dig? Eh? Måske dette budskab, grundet forskellige omstændigheder, kunne fortolkes som, at han bare havde lyst til at arbejde for mig? Lissom. Måske fordi jeg var sådan en sød pige. Diplomatisk meddelte jeg så manden tilbage, at jeg ikke helt var sikker på hvad han mente med det, men at jeg ville klare malingen selv. Og så kom der en sms retur, der fjernede den sidste rest af tvivl. “Jeg kan slibe gulvet. Jeg kan lide dig?” Efter min endnu engang høflige nej tak har jeg ikke hørt yderligere fra ham. Oh. Det var da et semifrækt tilbud, der ville noget. Men jeg tror nu altså ikke jeg er til det der håndværkersex alligevel. Det er vist en kende overvurderet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *