Koldt… pis!

Nu ved jeg godt at jeg har ævlet nok om den lejlighed, men det er fordi jeg simpelthen mangler en hobby. Måske jeg skulle se at gå til tango, finere kogekunst, afrikansk dans, kajaksejlads eller pilefletning, så jeg kunne have noget andet at gå lidt mere op i. Nå men lige nu er den her lejlighed min hobby og mit liv, da jeg ikke laver så meget for tiden. Går og venter på at starte på mit nye, fine arbejde den 15. marts. I mellemtiden har jeg jo masser, masser af tid til at lege med indretning og forskønnelse af hjemmet. Nå men det jeg ville sige… er at her er koldt. Ligesom i PISSEkoldt. Vågnede med iskold næsetip og turde ikke krybe ud af sengen. Jeg er en smule skræmt. Er der noget der kan gøre mig hysterisk, så er det kulde. Nok en traume fra barndomshjemmet, hvor der lissom skulle spares lidt på den der (i følge visse personer) noget overvurderede varme. Her er det nok vinduerne, der er skyld i, at varmen ligesom ikke sætter sig fast, og jeg har stadig i baghovedet, at det er fråds at skrue op for radiatoren. Varmen siver jo alligevel ud af de utætte vinduer. Ren polsk standard, de vinduer. Standarden hører i hvert fald på ingen måde hjemme i postnummer 2100. Jeg konsulterede min ven viceværten med problemet, men så kunne han meddele, at beboerne nu i over 20 år gerne havde villet få de her vinduer udskiftet. 20 år? Så må der dælme også snart ske noget. Her i mellemtiden må jeg alliere mig med min islandske fleecetrøje og en masse stearinlys. Hvem sagde vamset hygge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *