Lejlighed

I dag har jeg så taget revanche med min nye hobby (at male, slibe, skrubbe) og nu er alting fint og indflytningsklart. Mine nye venner fra ejendomskontoret var forbi og hjalp med at få samtlige grimme dørhåndtage af, så nu er dørene klar til maling. Og jeg har så lovet at invitere dem til min indflytningsfest. Endelig har jeg fået inspiceret min søsters nye lejlighed og fået tjekket udkigsposten til mit privatliv. Med en fiks, lille kikkert kan man nok se skræmmende meget i min lejlighed fra den position. Det var ellers sjovt at se, at en lejlighed, der er helt magen til min egen, alligevel kan være så forskellig fra min. Et eksempel er de to køkkenbilleder. Nu er der så bare søster, der skal på arbejde. Og sidste billede i rækken er mit køkken efter en masse hvid maling. Næste gang jeg tager køkkenbilleder, må så være når lejligheden er blevet indrettet. Og hvad med det ubetinget mest spændende, det mettiske spa- og wellnesscenter? Jeg må indrømme, at badeværelset er det eneste, jeg ikke har rørt ved overhovedet. Så indtil videre er der polsk badeanstalt når jeg bader. Men nu er det jo også næsten sjovt at have små indretnings- og renoveringsprojekter kørende.

La cuisina mettisma – original

La cuisina søster – original

La cuisina mettisma – efter hvidt chok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *