Lidt vind og vejr

Det er lidt ligesom at det allermest blæsende sted i København er Vibenhus Runddel ved Østerbro. Ikke en eneste gang er jeg kørt forbi, uden at min cykel bliver rykket til højre og til venstre af blæsten. Og hver gang priser jeg mig lykkelig for, at jeg ikke har belæsset cyklen med to store, bugnende tunge indkøbsposer, for så ved jeg ikke, hvad der så kunne ske. Eller rettere, jeg har ikke lyst til at vide det. I dag er det jo lidt af et herligt vejr der har lagt sig over landet. Eller så i hvert fald København. En masse sporadisk regn, af- og tiltagende i styrke. Når man som jeg cykler med langt hår, som ikke er samlet i en hestehale så har en kombination af regn og blæst det med at forårsage, at jeg får lange totter af klæbrigt, vådt hår klasket i ansigtet, hvor de så stædigt sidder fast, uden hensyn til om jeg så kan se ud i trafikken eller ej. At ryste på hovedet medfører bare til, at jeg så får endnu flere totter klæbet fast. Således udstyret med dette herlige look priste jeg ved hjemkomsten mig lykkelig for at jeg (endnu) ikke har identificeret nogen form for lækker, ung nabo/genbo/overbo endnu. For så ville chancerne for at han blev forelsket i mig ved første blik blive reduceret meget kraftigt. Nå, men det her vejr er perfekt til at lave sig en kop choko-capuccino, som jeg så kan sippe af, mens jeg glæder mig over at ikke skulle mere ud for i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *