Post-exam

Nu har jeg så endelig masser af tid til at kaste mig helt over at gøre lejligheden indflytningsklar. Det begynder at gå op for mig, hvorfor det er dyrt at få en maler til at ordne arbejdet. Der er helt sikkert bunker af arbejde, selv i en lille lejlighed. Men på den anden side er det næsten meditativt på den zen-agtige måde at male. Tankerne flyver på langfart og det er faktisk helt hyggeligt at bruge hænderne i stedet for hovedet. Nu tror jeg at jeg blot mangler at få malet køkkenlågerne og indersiden af disse, badeværelset og så de genstridige døre. Genstridige er de, fordi de kræver 100 lag maling og fordi jeg simpelthen ikke kan få de, ikke kun grimme, men også dumme dørhåndtag, af. Det ser ud til at forsøget tidligere er blevet gjort men opgivet, idet nogle af skruerne er blevet ødelagt. Det må nok ende med noget vold for at få dem af. Og nok også en konsultation af en mand med håndelag. For af skal de. Men til gengæld bliver det rigtig fint når jeg flytter ind på tirsdag. Og så er det sidste nye også, at min lillesøster har fået en lejlighed i samme ejendom. Endda i en perfekt positionering til at udføre fuldstændig og totalt utilsløret nabospionage på min person, hvis hun lige træder ud på sin altan. Nå, men nu er jeg ikke så hemmelig, så det bliver jo næsten hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *