Spa-oplevelser i vente

I dag holder jeg hviledagen i hu, hvilket betyder, at jeg ikke skal til Østerbro og male, slibe og skrubbe i den fine, nye lejlighed. Men til gengæld kunne jeg egentlig ret godt tænke mig at nedsænke mit luksuslegeme i det der badekar. Tænde et Tromborg duftlys og komme lidt dr. Hauschka citron-badeolie i vandet og så ellers ligge og vegetere der i selskab med et lækkert magasin. Det er hvad ren platonisk selvforkælelse i sin helhed går ud på. Men virkeligheden er en anden, for badeværelset er stadig meget langt fra at være mit kommende, private mettiske spa- og wellnesscenter. Der skal males og badekarret skal have ny emalje. Hvordan man så end bærer sig ad med det. Og lige nu hygger nogle meget snavsede persienner sig dernede i karret, for jeg har nemlig set i det der Rent Hjem på TV2 at man kan give persiennerne en rensende spa-oplevelse i et badekar, så de bliver så gode som nye. Jeg mangler bare lige en prop til karret. Faktisk burde jeg se at få investeret i mr. Suicide. Men om to søndage burde det da være muligt at få nedsænket mit luksuslegeme i det velgørende vand. Indtil videre drømmer jeg videre, når jeg ikke lige er tvunget til at pleje omgang med virkeligheden, i form af noget dybt anstrengende og kedsommeligt, men ikke desto mindre obligatorisk eksamens-forberedelse til to omgange i næste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *