Dagens website

“Grandiose vanvidshæle”, “Har du lyst til det absolutte cowboy chik”, “Disse sexede DUO støvler er en supersikker luksusklassiker, som du aldrig ønsker at stille fra dig igen”. “De moderne og frække stilethæle udsender selvsikkerhed og sender søde fornemmelser op og ned ad din rygmarv …så hvad venter du på?”, “Gør dine dage til Navia dage!”. Whoa, det er da lige før, at det bliver smålummert. Mon de har ansat den person, der skriver teksterne til Ekstra Bladets bagside-massage-annoncer til at beskrive deres støvler? Og så slutter de deres intro af med: “Advarsel: DUO støvler sidder så godt at du måske aldrig mere ønsker at tage dem af. Jeg skulle lige checke et par støvler ud for en veninde hos DUO Boots. Sjældent har jeg set en shop, hvor de taler så varmt og underholdende for deres varer. Check selv ud – og hvis du ellers er svært at få benene ned i almindelige støvler, men nægter at gå på kompromis med det lækre look, og ellers har pengepungen i orden, er det her vist stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *