Kan man google scoretøj?

Det er et frygteligt uhumskt vejr. Godt forskanset bag hjemmets fire vægge tuller jeg for 117. aften i træk rundt i hjemmebukser, hestehale, spænder i håret og 66 grader North fleecetrøje. Også selv om det er fredag aften og jeg stadig er forholdsvis ung og forholdsvis single. Men de der suspekte elementer, som raser rundt derude, har jeg på ingen måde interesse i at begive mig ud i. Stiletter og sjap er en no-no kombination, og jeg har efterhånden næsten dræbt mine forede, brune Campers. Pædagogstøvlerne. Nå, men på sådan en aften er tredje sæson af Sex and the City og en skål popcorn det ultimative selskab. Men i virkeligheden burde vi piger jo drikke store cocktails og nive søde drenge i numsen. I teorien i hvert fald. Efter en konsultation med en anden veninde er vi blevet enige om at vi kravler ud af vores hi i morgen aften. Hey, Nørrebro. Husk scoretøjet, tikker så ind på mobilen. Scoretøj? Hvad er det? Det er i hvert fald på ingen måde mine brune pædagogstøvler. Så meget ved jeg. Kan man egentlig google scoretøj på nettet? Jeg kan ærligt talt næsten ikke huske hvad det er. Er det noget som kun vi piger går op i? Føler mig faktisk en smule fortabt. Nå. Jeg tror, jeg sætter endnu et afsnit af Sex and the City på dvd’en, i research-øjemed, i videnskabens navn, for de damer kan i hvert fald altid finde ud af det med at mixe kludene. Og de nedlægger store, stygge brandmænd, sexede politikere og andet godtfolk på stribe. Og det udefinerbare derude? Man kan jo altid praje en taxa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *