Kunsten at fise den af

I anledning af den hvide overmagts invasion, er jeg vist ikke den eneste, der sidder herhjemme og fiser den af. Medierne er gået helt i selvsving over sneen. Måske dette skyldes en snert agurketid over disse dage, men nu siges der, at folk dyrker hjemmearbejdsdag i dag. Jeg må indrømme, at jeg har uhyre svært ved at tro på det. Mon ikke folk bare ligger med en lun dyne over sig og suger varm kakao i stedet? Det er jo vældig hyggeligt at tulle rundt hjemme og fise den af. Det er dog ikke noget nyt for mig, det er snarere min livsstil for tiden. Og det kan faktisk godt ende med at blive semi-kedeligt at hele tiden gå og ingenting lave. Efter min afsluttede BA-eksamen i januar har jeg gået rundt og ventet. På at starte på mit nye vikariat som redaktør for Døvebladet. Et månedsmagasin med cirka 50 sider. En mand om det meste af arbejdet. Det bliver vældig spændende. Og slet ikke stillestående. Men jeg er dog sikker på, at min charmerende romantisering af det at møde på arbejde klokken 8 om morgenen hurtigt går af fløjten. Men det er dog utroligt, så let man rammes af sløvsind, når man ikke har faste rammer. Jeg havde egentlig planlagt at lære italiensk, lave ny hjemmeside, male døre og vindueskarme og at træne i FitnessDK hele tiden. Men hvor blev der af planerne? I dag kan jeg heldigvis slappe lidt af. Det er helt legalt at fise den af, for det gør alle de andre mennesker. I dag er der nemlig snestorm. At jeg så bor i København og at det ser forholdsvis overskueligt ud udenfor snakker vi så bare ikke om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *