Maggie Blancha

Fin, fin, fin. Jeg KLAPPER i mine små hænder. Maggie Blancha skal det hedde, mit nye, fine garderobeskab. Det, der skulle have været en middag, hvor jeg skulle demonstrere hvor godt jeg er gået i spænd med mit nye komfur, endte med at jeg sendte 4 piger på arbejdslejr i soveværelset. Her fik de med stor besvær, eder og forbandelser bakset samtlige 4 låger på garderobeskabet. Se, ægte teamwork. Og da arbejdet var ovre, skålede vi i vin. Vi turde ikke at smadre en champagneflaske mod facaden, for, lissom at indvie det, sådan ordentligt. Så i stedet for blev det et ordentligt skål. En af pigerne bemærkede straks, hvor godt skabet matchede Maggie, min lille, hvide bærbare macbook. Sådan, dér. Det havde jeg slet ikke tænkt på, men det er jo helt rigtigt. Totalt strømlinet. Og så har skabet sådan en fin genspejling. Det har jeg straks foreviget med digitalkameraet, rod i resten af lejligheden eller ej. Og bemærk de små, smarte detaljer. Skohylde, små rum til tørklæder og bælter. Det ender med at blive så fint, så fint. Jeg klapper stadig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *