Me and my Valentine

I dag skulle man vist være mere amourøs end i årets øvrige 364 dage. Nu har jeg ikke nogen mand, der sådan helt frivilligt overøser mig med blomster, chokolade eller lignende. Og hvis jeg vitterligt havde en mand, så gjorde han det nok kun, hvis jeg tilføjede seancen et element af tvang. Og ville jeg egentlig tvinge en uskyldig fyr til at give mig chokolade eller blomster? Jo det ville jeg nok, men man må jo være realistisk. I stedet for vil jeg så hylde mig selv med gaver. Nu er det ikke just sådan, at der er højkonjuktur i den mettiske økonomi for tiden, men jeg har lige samlet en yndig virtuel scrapbog af must-haves. Det er dejlig gratis. Tøj interesserer mig ikke ligefrem for tiden, men det er der så meget andet der gør:

Idet jeg egentlig ikke har plads til en chaiselong i min toværelses, ville denne Eames-gyngestol passe perfekt ind.

Et styk pink Kartell-lampe og så mit spisebord, de ville matche hinanden uendelig godt.

Denne fine, fine, fine Marguerit skal hænge om min hals og mine ufødte børn skal helt sikkert arve den en dag.

Normann 69. Et rigtigt Østerbro-musthave! Og den lampe har jeg længe set efter. Den skal bo i min entre.

Jeg ved ikke helt hvad det på billedet er, men det ville klæde mit soveværelse uendelig meget at få et styk Missoni-sengetæppe slænget hen over sengen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *