Mine manglende kulinariske evner

Det er ikke just i et køkken, at jeg folder mine kreative evner ud. For det første er jeg ekstremt kræsen, og for det andet har jeg bare minus kulinarisk kreativitet. Jeg laver en god lasagne som plejer at hitte hos mine gæster. Men det er nu også fordi jeg har prøvet proceduren 1000 gange. Altså lasagnen. Jeg har måske 10 forskellige retter som jeg laver på skift – cirka. Og længere er den ikke. Men her til aften skulle det være. Hjemmelavet pizza på fin stenplade, specielt indrettet hertil. Det gik nu ikke særlig godt. Har slet ikke arvet evnerne som pizzabager efter min fader. Jeg tror, at jeg efter aftenens strabadser har fået produceret pizza nok til at brødføde en hel napolitansk landsby i ugevis. Det blev bare ved og ved med at være dej, så jeg tog den ene deforme klump efter den anden ud af ovnen. Til sidst sagde jeg stop og hældte resten af dejen på pladen til en gang ciabatta. Nu har jeg sådan cirka 11 kvarte handicappede pizzaer der smager jævnt kedeligt. Ved ikke om jeg bare skulle smide dem ud eller tygge mig gennem dem. Eller sende dem til Afrika. Og så er der svineriet i køkkenet bagefter, som vi slet ikke taler om. Ville egentlig ønske, at jeg kunne finde ud af at eksperimentere i køkkenet, så jeg kunne servere det ene lækkerbid efter det andet til mine gæster. Men det kan jeg ikke. Og det gider jeg egentlig heller ikke. Og hver gang jeg forsigtigt prøver med nyt, går det ikke så voldsomt godt. Nå men man kan heller ikke alt. Næste gang der skal ernæringsmæssig fornyelse til, prøver jeg altså noget takeaway fra KarrySutra i stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *