Oh happy Sunday

Caipirinha, mojito, daiquiri, pinacolada. Tankerne ryger straks på langfart, væk fra dunstende Vesterbro-sted med altfor mange mennesker til brasilianske strande, argentinske sletter, jungler i Costa Rica og alt det eksotiske. Egentlig vidste jeg godt, at pinacolada i sig selv er noget kvalmt stads, men jeg lod alligevel veninden købe det. Nu lugter mine sko af pinacolada, malibu og andet klistret stads. Selv var jeg så heldig at slippe afsted med strawberry daiquiri, som til gengæld smager ganske fortrinligt. Mojitos er heller ikke så dårlige, medmindre man hakker mynten i småstykker. Men man skal ikke altid vælge drinks efter deres eksotiske tituleringer. Nu lugter mit hår bare af Vesterbro, og jeg begynder så småt at planlægge at tage afsted til Tahiti i ånden, nedsænket i badekarret, og det er slet ikke så ringe endda. I hvertfald har jeg besluttet mig for at gøre det i stedet for at tage en times spinning. Jeg er fornuftig i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *