Om søde små dyr på datingsites

Nu kan jeg lige så godt vedkende for offentligheden, at jeg da har en profil på en gængs datingside. Lidt for at holde alle døre åbne, lissom. Man ved jo aldrig. Men jeg har så vedhæftet et par billeder af mig selv i selskab med små, bepelsede væsener. Et af mig og min ven, Kalle, som er min mors kat. Og så et af mig og Heavenly Tiger Lily, den ene af mine små mimrende ex-pelsbolde. Så faldt det mig ind, at jeg faktisk tror, at det bare ikke, på ingen måde, er et hit hos drengene at flashe små, søde dyr på sin datingprofil. Jeg læste engang et blogindlæg hos Frede om hans had til de katte der boede hos singlepiger – og hvad han godt kunne tænke sig at gøre ved dem. I samme ånd fik jeg stillet spørgsmålet af en ven, om jeg nu ikke var lidt mærkelig, fordi jeg havde to marsvin rendende rundt. Jeg må erkende at jeg utvivlsomt er lidt skruk efter at få et sødt lille dyr, der mimrer af glæde når det ser mig (eller når det så skal fodres) Men det er lige det med drengene. Det er nok ikke et hit. Men at så flashe de kære små på et datingsite? Ok, jeg synes selv, at jeg ser ok pæn ud på de billeder. Ok, det signalerer jo, at jeg rent faktisk har en blød side. Og om ikke andet, så er jeg da sikker på, at fyren der vælger at sende en mail, ikke er et ondt væsen, der hader dyr. Sådan. Men jeg kunne nu stadig godt, en lille smule, tænke mig at have et sødt og elskeligt lille væsen, der glipper uskyldigt med sine store, kuglerunde øjne og som laver glade lyde alene forårsaget af min blotte tilstedeværelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *