Altanliv

Det er altså et fantastisk privilegium at have altan. Og så endda to af dem. Jeg trisser ind og ud af lejligheden i dag, og har lige brugt den sidste time derude med et nummer af Woman, te, chokolade og masser af grin over en klummeskribent. Og så er det altså bare skidevarmt. Så varmt, at jeg kan sidde derude og endda få brunet korpussen lidt. Kan være hjemme uden at have dårlig samvittighed over at solen skinner, og at jeg ikke er udenfor og lave noget rekreativt. Sådan skal det være. Og som en ekstra lille bonus, har jeg opdaget at min underbo har 2 af de kæreste små puttebjørne boende ude på sin altan. Så kan jeg snildt lige kigge ned og ih’e og åh’e over dem, når trangen til at observere små, søde væsener skulle dukke op. Nu prøver jeg så at samle mig sammen til at få pudset vinduerne og samlet de der mærkelige holdere til altankasserne.

0 tanker om “Altanliv”

  1. Åh, jeg glæder mig til jeg får en altan… under en måned er der til, heldigvis. Ih, hvor skal jeg nyde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *