At ofre sig for kæresten

Der er en ting på DR1 – Dig og mig – hvor konceptet vist handler om par, der kommer ud for forskellige dilemmaer. Et af dem handler om hvor længe manden orker at stå udenfor prøverummet i en provinsbutik, vistnok, mens konen er inde bag forhænget og prøve tøj i vildskab. Hamher står så stille og fromt udenfor og gaber i to timer. TO TIMER. I studiet sad han og smilede. Jeg er en tålmodig mand. Jeg fik altså lyst til at sparke ham. Vatnisse siger jeg bare. Du er tålmodig, men du er også en idiot. To timer? Mand. Jeg ville altså slet ikke ønske have sådan en kæreste, der gik med til at gøre sådan noget. Heller ikke, selv om det var for min skyld. Okay, når man shopper i København, skulle man være mere end usædvanligt vedholdende for at overhovedet prøve tøj i mere end 20 minutter i samme butik. Sådan virker det i hvert fald for mig. Nu har jeg jo ikke nogen kæreste, og kender heller ikke til det at ofre mig for en mand. Men jeg synes altså at der er nogle ting, kærestepar gør, som simpelthen er at stramme den. Er det bare mig, eller er det ikke for meget at for eksempel dyrke mandens kedsommelige familie hver anden weekend, eller at manden helt uden brok er med mig ude og shoppe sko i fem stive klokketimer uden at jeg finder noget? Hvis jeg skulle have en kæreste, ville jeg klart være tilhænger af at vi lavede det sjove sammen og så lod hver især om de mere kedsommelige interesser. Er det bare mig? Det er da lidt til at blive irriteret af. Så er der godt at 3+ viser en god omgang komplet meningsløs vold med Jean Claude van Damme. Den frækkert. Han gad i hvert fald helt sikkert ikke stå i en tøjbutik i to timer.

0 tanker om “At ofre sig for kæresten”

 1. Thomas Villum skulle fandme have sagt sin ærlige mening om det.

  Istedet for “Du er kongen af tålmodighed, respekt!” skulle han have sagt “Fuck en vatpik du er! Slår du også brættet ned og sætter hætten på tandpastatuben, dit metroseksuelle monster?”

  Man kunne se han tænkte det… Arrrgh TV frustrerer mig!

 2. Meget mundret citeret. Det er diplomati når det er værst. Men han følte sig nok som en lus mellem to negle, dér mellem to kvinder. Men alligevel. Nogle gange er den uforbeholdne mening altså allerbedst.

 3. Jeg fik også set lidt af det der show, og jeg kan kun være enig i at både kæresten og Th. Villum virkede som 2stk. vatnisser. Men hvad jeg slet ikke fatter er, hvorfor deltager man i sådan noget? Det ville være den største deal-breaker for mig, hvis kæresten foreslog den slags…

 4. Det er virkeligt dårligt tv. Kan godt forstå at du nuppede Van Damme i stedet. Han er go’ i stram tshirt og ikke for mange replikker…

 5. Bloggerella: Tænkte det samme. At deltage i sådan noget kan da umuligt resultere i andet end at man fortryder.

  Lizelotte: Netop. Van Damme er dårlig med stil – man ved hvad man får med ham. Og vatnisse er han i hvert fald ikke!

 6. Hvis han er en vatnisse så, er han garanteret også mors dreng, siden han venter 2 timer på kæresten uden så meget som en klynk.

 7. Korrektion: Han ventede jo ikke udenfor butikken. Men ja meget tålmodig var han da. For meget.

  Dog vil jeg sige at kæresten og jeg (for en gangs skyld) godt gad have været med i det show! Det er da for nemt! OG så en tur til Paris? JO tak 😀 Men jeg er også en tåbe..

 8. Mmmm van Damme… underhylere, ingen replikker og hængende i split på et køkkenbord..
  DET kan mænd bruges til! ;D

 9. Ja, glansen går af Van Damme når han åbner munden ….

  Og hvem FANDEN gider tilbringe to timer i et prøverum?

 10. Indrømmet… Jeg har svært ved at holde 15 min. ud i Message, men nu forstår jeg ikke jer kvinder… Står man og brokker sig, bliver man skældt ud og kaldt en masse underligt noget… Og gør man det omvendte, dvs. ligesom ham, bliver man også buhet ad… Tænk jer lige om en ekstra gang, kvinder…

 11. JCVD i spagat. Hæhæ.

  Niller: Der er måske heller ikke nogen, der siger, at kvinder skal forstås? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *