BlogTjek

Gå til spørgeskema
Nå for den… nu hvor alle andre har reklameret for det der BlogTjek må jeg da vistnok også gøre det, nu hvor de har forlænget svarfristen, øhm, fire dage. Man kan deltage indtil den 19. marts. Det er sølle at være så sent ude, og jeg ved det, så jeg sætter succeskriterierne til 1, måske 2 besvarelser. Det er vistnok et spørgeskema, der handler om hvorfor folk læser blogs. Jeg ville egentlig elske at få lidt feedback på bloggen her.

0 tanker om “BlogTjek”

  1. Helle, det virker ellers fint, klik på “Gå ind til spørgeskema” i stedet for at klikke på billedet? TAK for at du vil udfylde det 🙂

  2. Nu har jeg svaret, men jeg synes nu ikke spørgsmålene er særlig interessante.

    Udformer man dem selv eller hvordan?

    Hvis jeg skulle lave BlogTjek på min blog, så ville jeg da hellere vide hvilken avis folk læser, om de er højre/venstre-orienterede, hvad de spiser og hvad deres yndlingstvprogram er!

  3. Jeg er enig – de spørgsmål der er stillet op er dræbende kedsommelige, men nu er det jo ikke mig der har lavet det 🙂 Det er lidt af en hype i blogverdenen at deltage i det der BlogTjek… nok også derfor, at jeg ikke har villet være med – men på den anden side, så er jeg en sucker for kommentarer, så hvad gør man ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *