Karim… mums.

Jeg bliver altså nødt til at sige det. Normalt vil jeg ikke sige, at jeg har specielle præferencer for etniske playboys, men forsatanda, ham der Karim fra Anna Pihl. Wow, siger jeg altså bare. Han er sådan en megasnitte. Så absolut en delikatesse, der slår de fleste kedelige mandlige danske skuespillere med flere længder. Og så spiller han jo endda også en politielev, så han går i de der lækre uniformer. Politiets lyseblå dress er jo i forvejen er noget, der instant kan sætte hvineriet i gang for mit vedkommende. Nå, nu må jeg vist hellere koncentrere mig om Anna Pihl på TV, mens jeg håber på en snarlig nøgen-scene med hamder Karim. Eller så da bare noget, hvor han laver cirkelspark. Den lækkerbamse.

0 tanker om “Karim… mums.”

 1. Hehe, nej det gør jeg tilfældigvis ikke æv, men det er noget helt andet med en vis fyr fra Paradise Hotel, som jeg rent faktisk kender ret godt personligt (men ser aldrig det der reality program).

 2. Måske skulle du cykle en tur på Nørrebro eller Christianshavn, hvor Politiet har de der visitationszoner, og så håbe på at 1) du bliver stoppet og skal vise sygesikring 2)Det er Karim der stopper dig.

 3. Hehe.. Han er jo HOT!! Mums! Han er lige til at spise.. Jeg kan jo så godt lide lys-chokolade 😉

  Mon han er single? Ej, nu tror jeg, jeg bliver nødt til at følge Anna Pihl-serie for at lure ham og nyde synet af ham i uniformet!:-P

 4. Nadia, Paradise Hotel, hvem ser egentlig det crap? Jeg vil dog ikke benægte at der da er meget pæne mennesker, der er med..

  Bloggerella, visitationszoner? Hvad ville man ikke gøre for at komme i clinch med sådan en uniformeret lækkerbamse? Men tænk hvis det så bare var et par 50-årige betjente – så ville skuffelsen være stor!

  Hehe… Silja, ja, lys chokolade – med nødder. Høøhøhø (sagt på den lumre kvinde-måde) Nu bliver jeg da helt lækkersulten 🙂

 5. Det kan jeg godt forstå, var jeg en mand, ville jeg også have syntes hun var dejlig! Hmm, Martin – ja, jeg forstår ikke mænd?

 6. Silja: Han er single, så snup du ham bare..

  Well, jeg ser ikke det der bræk (Paradise Hotel), men eftersom jeg kender en som er med, ser jeg lidt af det. Synes det noget være bræk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *