Mere customizing

Så er min blog vist igen blevet kompatibel med blogbot.dk. Til gengæld har jeg så måttet sige farvel til alle de fine kommentarer fra Haloscan, fordi de i forbindelse med den nye blogger har fået installeret sådan noget funky auto-install hejs, som jeg slet ikke kan finde ud af. Troede aldrig jeg skulle sige det, men jeg foretrak altså at få de der kommentarer fra Haloscan inkorporeret på den manuelle måde. Det der med at rode rundt med HTML. Det er næsten helt afslappende at sidde der og gætte i vildskab med alle de der mærkelige kodestumper. På den ene eller anden måde lykkes det jo altid. Men okay, bloggen her er fin, pink, og mere mettisk end de der grønne prikker, så må jeg bare leve med et andet kommentarsystem. Det kan være at man så skal være medlem for at kunne kommentere her. Men en god ting ved det er, at de få mandlige læsere jeg har, slipper for at skrive kommentarer i lyserødt. Det er jo noget, der virker en anelse intimiderende for den mandlige cyber-stolthed, kunne jeg forstå. Og det kan vi jo slet ikke have.

0 tanker om “Mere customizing”

 1. Hej Mette.
  Jeg kan ikke helt forstå at man SKAL have en bloggerkonto for at kunne kommentere. Jeg mener bestemt at man selv kan vælge under “settings” “comments”
  Her er der en der hedder “who can comment” og der kan du vælge.

 2. Mette: Oh ja – det var jeg slet ikke klar over, at man kunne! Smart. Jeg har så straks været inde og ændre i indstillingerne, så alle kan kommentere… vi bloggere ER jo suckers for kommentarer 🙂 Tak for tippet!

 3. Hurraaa.. jeg kan også nu.

  Det var mig der brokkede mig til Frk. Mette Szabo over at jeg nu skulle tie stille her fordi jeg ikke ville oprette mig 🙂

  Skøønt. Tak til Mette og Mette.

 4. Hehe, hvor er det hyggeligt at min blog kan give anledning til brok – på den gode måde! Så var det jo godt, at Mette kunne fikse det med sine råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *