Mit liv

Noget af det bedste ved at være indgået i den arbejdende skares faste livsmønster er at der er dømt total sjælefred. Nu er jeg hundrede procent til stede i nuet. Når jeg er på arbejde, så er jeg på arbejde. Var der nogen, der pippede noget med arbeit macht frei? Og når jeg har fri, så har jeg satme fri. Totalt sjælefred. Og så kan der læses bøger. Skønlitteratur, altså. På et par dage har jeg introduceret mig selv for Haruki Mukarami og så en finsk bog med den fantastiske originaltitel Juoksuhaudantie. Det er ret sjovt at labbe alle de eksotiske navne og stednavne i sig. Og der er sådan cirka ti millioner bøger, der venter på at jeg erobrer dem. Og så har jeg været til yoga. Hele to gange endda. Synes næsten, at jeg er ved at være dygtig til at stå med stængerne i vejret i den ene forkrampede stilling efter den anden. Og så er det så hyggeligt at småsove de sidste ti minutter. Sådan en lille morfar, dér. Jeg arbejder, læser og jeg går til gymnastik. Det er ren balsam for min ellers så subsistensløse sjæl.

0 tanker om “Mit liv”

  1. Tillykke med den genfundne frihed! Jeg glæder mig meget til det bliver min tur til, at holde fri med god samvittighed.

  2. jeg glæder mig til at blive en del af samfundet (som du snakker om tidligere at du er blevet).. Du har fået det til at lyde helt hyggeligt at gå på arbejde 🙂

  3. Bloggerella: Ja, det bliver helt sikkert rart for dig!

    PM: Eh, ja, okay, jeg romantiserer måske – hehe. Men ikke desto mindre synes jeg faktisk, at det er vældig rart. Man bliver jo lidt træt af at studere…

    Klejs: Så er jeg straks suset hen på biblioteket.. hamher Pamuk er jo også vældig in for tiden. Læseorgasme lyder heller ikke dårligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *