New Look

Jæs. Jeg har skiftet skabelonen ud. Jeg fik på alle måder nok af prikker, både de evigt tilbagevendende hvide malingprikker og så mine changerende grønne blogprikker. Prikker overalt. Væk med prikkerne. Som sagt, så gjort. Måske vil mindre farvetolerante, primært mandlige, personager med hænderne for øjnene klikke skrigende væk fra denne blog. For nu kan den opmærksomme læser nok se, at der dømt pinky pink over hele linjen. Jeg ville gerne have valgt en mindre voldsom pink, men jeg var vild med de der pæne skygger, der er ude på siderne. Og efter en mindre HTML-customizing ser det efterhånden næsten hæderligt ud. Jeg excellerer ikke SÅ meget ud i HTML og den slags, at jeg sådan kan ændre farverne uden at den fine skygge ryger. Der er så også kommet en blogroll på – med links til de blogs jeg løbende besøger. Flere kommer nok til senere. Billedet af den skønne ungmø ude i kolonnen til højre er for en god ordens skyld ikke mig, men jeg er vild med den svulstige måde, hun poserer sammen med den lyserøde Vespa. Og så flasher hun endda et par deller. Det er jo et sundhedstegn. Så vi lader bare lidt som om at hun er mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *