Oops.. I did it – again.

Forår gør noget ved mig. Sol gør noget ved mig. At arbejde ved Kompagnistræde i City gør noget ved mig. Det er nemlig lettere end nogensinde før at lige smutte indenom et par af butikkerne ved Strøget. Sådan bare en lille, hurtig tur, ikke? Ligesom for at akklimatisere.

Og når solen sådan skinner, får man trang til at flashe lidt hud.

På fødderne, f.eks. I Zara fandt jeg de allerfineste små stilet-sandaler. De er søde. En styk lille sløjfe bagpå hver sko. Når man er så kræsen med fodtøj, som jeg er, er det dælme svært at finde sko der taler til hjertet. Og så er der bare om at slå til.

Jæs. Check mine nye små venner ud.

0 tanker om “Oops.. I did it – again.”

  1. De er super fine! Set må være hårdt at arbejde i Indre By, med alle de fristelser man skal modstå dagligt. Er du glad for jobbet?

  2. Ja de er fine, elegante og passer til ALT. Kan næsten ikke vente med at bruge dem!

    Du kan tro jeg er vildt glad for jobbet. Elsker at arbejde. Har vist fundet min indre workholic.

    Og så er det klart en sidegevinst, at man snart har råd til….ja.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *