PMS spisevaner

Jeg kan godt frygte for mig selv. Som jeg æder, når jeg er PMS, hvordan ville det så ikke være, hvis jeg var gravid? Tanken i sig selv er skræmmende. Nu er klokken 23.17 og jeg har ikke fået nok af en skål suppe som sen aftensmad. Jeg er også gået ombord i min nyeste yndling fra ovnen: Valnøddeboller. Et stykke er sikkert ikke nok. Jeg skal have mindst to, og før jeg ved af det, har jeg nok spist en skål suppe og fire halve boller. Og så er det kun godt, at jeg ikke har chokolade i huset. For så ville jeg nok på et tidspunkt have fået nok af salt og i stedet kastet mig over noget sødt. Og så salt igen. Indtil jeg hader mig selv. Og så har jeg ikke talt om de mærkelige ting jeg kan finde på at spise. Det er nok godt, at det på ingen måde er aktuelt at jeg skulle gå hen og blive gravid.

0 tanker om “PMS spisevaner”

  1. Nu ved jeg jo ikke om du sædvanligvis lever af morgendug fra roser og elverstøv, men suppe og to boller virker altså ikke som noget voldsomt æde-orgie på mig.

    Hvad du potentielt kunne finde på, at spise er vel ligemeget så længe du ikke går i ædeflip og osmoser alt der kan fortæres i dit køkken? 😀

  2. Nøj, måske ikke, men klokken 23.17 er det nok lidt af en omgang… men jeg endte med kun at nuppe 2 styks 🙂

    Vi piger skal jo lissom nippe til maden som små, feminine fugle – en eller anden dum, uskreven lov…

  3. Men Kenneth, du er også en mand ik’ og mænd spiser altså 2-3 gange mere end vi kvinder spiser *G* Jeg imponeres hvergang, og underes over om de (mænd) nogensinde bliver matte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *