Politi overalt… nammenam!

I disse dage kan jeg slet ikke lige tilsnige mig til at bevæge mig ud i samfundet uden cykellygter i lommen til påmontering efter mørkets fremkomst. Jeg må indrømme, at jeg er slem til at glemme de smarte, små dioder, og så har de også en fortrinlig evne til at enten blive væk eller at løbe tør for batteri. Især, når jeg rent faktisk skal bruge dem. I går kom jeg en halv time for sent til en aftale, fordi jeg først måtte i Fakta, i SuperBest og endelig, desperat og småtrippende, i Irma efter de der dumme cykellygter. Under normale omstændigheder ville jeg nok bare have taget chancen og kørt uden. Men nu vrimler der jo med politifolk i det københavnske. Jeg ved ikke lige hvor højt de ville prioritere at standse en kvindelig cyklist uden lygter, hvis der var nogle grænsepsykopatiske stenkastere, der var ved at varme op andetsteds. Men alligevel. Og nu hvor der vrimler med alle de her unge, lækkert uniformerede mænd, bliver man jo altså nødt til også at tage makeup på. Og stiletterne. Og det pæne tøj. Hvad andet kan man gøre, når man risikerer at blive beluret af lækre politibejtente? Mænd med uniformer har altså en dragende effekt på mig. Nå, men okay, det er nok heller ikke lige mig, de ville hvile deres øjne på, hvis føromtalte unge mennesker skulle komme i humør til at slå sig løs. Og hvis man tilfældigvis skulle havne midt i det hele, ville stiletter nok heller ikke være så smarte at have på. Nå, men heldigvis bor jeg i behørig afstand fra det hele, og jeg skal heller ikke mere ud for i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *