Porestudier

I løbet af de seneste uger har jeg foretaget omfattende studier af huden i mit ansigt og konstateret, at jeg i hvert fald på ingen måde bliver yngre. Det er en noget skræmmende konstatering. Faktisk kan man sige, at det er porestudier, det jeg har fordybet mig i. De der små sorte prikker i hovedet. Prikker overalt. De små sorte prikker hedder så porer, og jeg har vistnok rimelig mange af dem. Jeg husker i glimt, at en af mine gode veninder var ved at gå bananas over en spontan kommentar om hendes hud-porer. Jeg kunne personligt ikke se dem på hende, men nu forstår jeg godt hendes reaktion. Meget godt endda. Det er altså rimelig ufedt at have alle de sorte prikker i hovedet. Men så er det heller ikke for ingenting, at jeg er en handlingens kvinde. Konsulterede straks Clinique-standen i Illum og erfarede så, at porestudier i sandhed er en videnskab i sig selv: Med tiden nedbrydes det kollagen, der holder huden fast og spændstig, så porevæggene svækkes, og porerne ser større ud. Oh my God. Scary. Men så er det jo godt at de har en Pore Minimizer serie. Thermal Active Skin Refiner, Pore Minimizer Refining Serum og Instant Perfector. Instant Perfector? Jæs, det lyder næsten for godt til at være sandt. Sådan kan man så vistnok vinde over porerne i følge den der folder fra Clinique. Det er dog absolut sådan noget ULTRA Instant Perfector jeg skal have, så jeg har derfor investeret i genvejen: Skin Smoother Pore Minimizing Makeup. Sådan, jæs. Gnide-gnide. Nu håber jeg så ikke bare, at alle de fine ord i den der folder bare er varm luft. For jeg er altså urolig over om folk nu også kan spotte alle prikkerne i ansigtet på mig.

0 tanker om “Porestudier”

 1. Fnis! Jeg læste “pore” som porre – det ville ellers være kønt med grønne porrer voksende fra næsen 😀

  (arj, jeg er vist overtræt – må vist gemme mig under dynen…)

 2. Hehe, jeg troede også selv, at det hed porre. Indtil jeg læste den meget informative folder fra Clinique. Der er STOOOR forskel 🙂

  Men sov godt, Eva!

 3. Det er desværre varm luft 😉 Jeg er DOG super glad for Cliniques Thermal Active i pore minimizer-serien. Men den GØR altså ikke porerne mindre. Det er fysisk umuligt. Til gengæld varmer den dejligt..
  Og hey alle har porer – hvis de er sorte er det fordi de er tilstoppede = hudorme..
  bare lidt info fra hende med verdens største og mest tilstoppede porer.. ad!

 4. Øv. Men vi piger vil jo rigtig gerne købe produkterne, varm luft eller ej. Ser så ud til at jeg har prioriteret nogenlunde rigtigt ved at købe Cliniques foundation og pudder, så jeg bare kan klaske en ny teint ovenpå alle de der prikker (pssst… var der nogen, der sagde en ansigtsbehandling?)

 5. Oh, og Clinique skulle vel være hudvenlig? Især dem der er sarte overfor parfume? Er der noget mineraler eller hvad det nu er i den foundation/pudder fra Clinique. Da en veninde købte Myrad pudder der har samtidig foundation indhold og mineraler, så det betyder at det ikke lukker helt for porer, for porer har godt af at få luft. Vel til at snege sig ud! Ad.. Men ansigtbehandling, yes, jeg vil! Ihvert fald snart!

  Med god fornøjelse med de Clinique-produkter! 😉

 6. Hehe, du har ret i at pore-studier er en videnskab i sig selv.
  Mht. de sorte prikker du har i hovedet så er det vist bare tilstoppede porer. De kan godt fjernes ved ansigtsbehandling. Mht. pudder, så skulle de bedste være dem som ikke tilstopper porerne – dvs. uden olie/fedt-indhold og så må der gerne være salicylsyre i.. Det er ihvertfald hvad jeg har fået oplyst… Og ja, porer er ikke noget man skal påminde en pige om at hun har – i alles påhør 😉

 7. Silja: Jeg tror det er kendetegnende for Murad med mineraler – det er vist det, de sælger sig selv på… Clinique nøjes med at være hud- og allergivenlig tror jeg. Jeg synes ellers at tanken om mineraler er charmerende, men den pudder de havde, syntes jeg altså ikke var særlig dækkende…

  Charlotte: Salicylsyre? Du er vist lidt erhvervsskadet, hva, hehe… men det lyder ellers meget fornuftigt med sådan noget, der kan ætse alle de der sorte prikker væk eller noget. Du lyder til at have helt styr på det. Jeg må vist hellere konsultere dig på msn 🙂

 8. Salicylsyre kan være krads og bruger man det ofte kan huden skalle af. Min gør.

  Der er Salicyl i Clinique´s 3-trins system også. Toneren altså. Uha uha 🙂

  Men ja mineralpudder er bedste hvis man ikke vil have tilstoppede porer. Bestilt evt. prøver på det via Lily Lolo eller everydayminerals. I må selv google 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *