Seje gamle kvinder

Der er nogle kvinder, der nærmest er en institution i sig selv. Sådan nogle ældre, karismatiske kvinder, der tør at skille sig ud. Med noget vildt hår, læbestift og makeup. Fuck hvordan det sidder, bare det kan ses. Tænk bare Barbara Cartland. Hun er dælme gennemført. Jeg synes de er vanvittigt seje, disse kvinder. Selv er jeg nok alt for diskret til nogensinde at ende sådan, men jeg ville dælme godt flashe sådan en bedstemor. Hvis man med mellemrum frekventerer Nørgaard på Strøget, findes der en af disse coole ældre damer, der nærmest er en institution i butikken. Hun har været der i årevis, og hun har altid den samme knaldrøde læbestift og noget vildt tøj på. I dag gik hun rundt i en sort flamenco-agtig nederdel. Altså, hvor mange 60-70 årige går rundt i flamenco-agtige nederdele? Hun står tit, om ikke altid, ved prøverummet og gelejder kunderne ind. Hvem hun er, ved jeg ikke. Men hun er totalt sej, og signalerer, at man slet ikke behøver at blive kedelig at se på bare fordi man er lidt ældre end de andre ekspeditricer. Hun får mig til at tænke på Anna Piaggi, billedet, redaktrice for italiensk vogue, som simpelthen ligner et kunstværk i sig selv. Og så er der Vivienne Westwood. Applaus. Herhjemme havde vi jo næsten sådan nogle. Jeg gad altså ret godt at have haft Varvara Hasselbalch eller Erna Hamilton som bedstemor. Men okay, hør lige her farmor, hvis du læser med: Jeg ville nu alligevel ikke have byttet dig med nogen.

0 tanker om “Seje gamle kvinder”

  1. Hehe.. Lyder da vildt og frisk.
    Idag, da jeg cyklede hjem fra arbejdet, så jeg en hvid nyvasket bil, hvori der sad en “Cruela De Viel” med en lang cigarette hvor den sidste stk aske stadig blev på cigaretten. Kvinden havde ret stort gråt/hvidt hår med en eller flere sorte striber i håret samt en store frakke i noget hvid/natur pels-agtig og pink halstørklæde og så ik mindst knaldrød læbestift på. Men hun så godt nok træt og slidt ud i ansigt. Tænk at jeg nåede at se hende på et megakort øjeblik. Og det er ikke engang løgn! Hahahah.. respekt til de ældre kvinder!

  2. Hehe… Cruella de Vil er noget af det SEJESTE. Og så er jeg enig med hende i holdningen omkring børn… tror jeg… hæhæ 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *