Sol, espresso og ekshibitionistisk nabo

En af de allerstørste skuffelser jeg fik, da jeg flyttede ind i denneher lejlighed, var de sparsomme mængder af sol, der faldt på mine 2 altaner. Morgensolen kom slet ikke ind, og der var blot sølle to timers middagssol fra stue-altanen. Men her til morgen skinner solen dælme på min altan ud for soveværelset. Jeg måtte så straks ud og mærke den, og ved samme lejlighed kunne jeg med et smil konstatere, at jeg måske alligevel har en ekshibitionistisk anlagt yngre mandlig genbo. I hvert fald gik der en nøgen ung mand rundt i en lejlighed skråt overfor min. Jeg har ellers kun spottet midaldrende mænd og familier i de andre lejligheder. Nu håber jeg så, at det stadig er så tidligt på foråret, at det betyder, at der kommer mange flere soltimer på altanerne, både fra soveværelset og stuen. Det ville altså ikke være noget ret meget bedre end at starte dagen med sol og en morgen-espresso sammen med blomsterne ude på altanen, mens yngre ekshibitionistisk anlagt mandsperson vimser rundt og gør sig til.

0 tanker om “Sol, espresso og ekshibitionistisk nabo”

 1. Så du er lidt voyeuristisk og den unge mand du kan se lidt exhibitionistisk – det må da siges, at være en god combo 🙂

  Solen titter da godt nok frem i fuld styrke idag – fuld blå himmel over Aalborg og masser af lys i mit soveværelse da jeg vågnede så jeg et kort øjeblik troede, at jeg havde sovet over mig i stor stil … og så var den kun 07:35 😀

  God mandag

 2. Haha… det lyder altså ikke særlig flatterende, når du siger det, Kenneth 🙂

  Sådan kan man ellers ikke starte en dag bedre!

 3. Ah det var nu ikke for at pille dig ned på nogen viis – når nu der er en god udsigt er det da bare med, at nyde den mens tid er 😉

 4. Det der med nøgen mand, som genbo, har jeg også. Så en aften for et par dage siden, en totally nadked mand, rende rundt i lejlighed om aften, hvor man TYDELIGT kan se ind i lejligheden.. Han bor i lejlighed ud til stien, og havde ikke trukket for. (Man bor vel på et plans kolligieum).

 5. Eeek – er glad for at mine naboer ikke er nøgne (med tanke på den halvfede blege der bor inde i næste indkørsel…)!!

 6. Nadia: Frisk fyr, ham din genbo. Håber du nød synet 🙂

  Ouh Lizelotte, jeg havde ikke tænkt, at det var værre at have NØGNE, kedelige genboere, end det var at blot have kedelige genboere. Men det er det. Helt klart.

 7. Mette, det er garanteret sjovere i et “ungt” kvarter end sådan et gennemsnits middelklasse provinsparcelhuskvarter 🙂

  Den eneste lækre mand i området – er ham jeg bor sammen med 😉

 8. Det var godt for din mand, Lizelotte, så kigger du ikke efter andre 🙂 Jeg ved ikke om det her kvarter er ungt, men jeg har bestemt spottet et par stykker…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *