Working girl

Nå og så forresten. I dag var min første skoledag. Eller. Første arbejdsdag så. Jeg var dælme spændt på at komme afsted, så følelsen kan snildt sammenlignes med den allerførste skoledag. Bare minus rottehaler, Jeva-skoletaske og rokketand. Jeg har ikke arbejdet i evigheder, kun studeret og ellers drevet den af. Det er helt bestemt ganske fint og hyggeligt at ikke lave noget vildt, men jeg må indrømme, at jeg lidt har savnet at have de der faste rammer. Det er fedt at tage makeup og pæne sko på og så at defilere afsted gennem byen sammen med den øvrige arbejdende skare, der hver morgen cykler til hver deres respektive etablissement. Så er man ligesom en del af det øvrige samfund. Så har jeg jo også en grund til at gøre noget ekstra ud af mig selv. I dag er jeg så blevet præsteret for samtlige kolleger, kaffemaskinen og toiletterne. Okay, jeg kender egentlig godt stedet. Men jeg må hellere notere mig, at jeg i morgen skal huske at spørge enelleranden om hvordan man egentlig laver den der kaffe. Jeg læste engang en blog, husker ikke helt hvilken, Takashimaya måske, om hvad for en sjuft man er, hvis man napper den sidste kaffe uden at lave en ny omgang. Jeg vil ikke være nogen sjuft. Det er altså lidt spændende med alt det ansvar. Men nu må min nu kostbare fritid så bare bruges til de kedsommelige aktiviteter der er forbundet med hjemmet.

0 tanker om “Working girl”

  1. Hey vil lige gøre opmærksom på, at slagtenhelligko’s link er defekt.:)

    Go’ fredag

    og good luck med arbejde, mangler i en fotograf, springer jeg gerne til *G*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *