Cafe Blender

Så fik jeg endelig afprøvet café Blender. Lige midt i mit hood – nærmest et par skridt fra min lejlighed. Sejt med min egen lokale cafe. At have en lokal cafe lige om hjørnet er jo lissom lidt New York agtigt. Okay, man kan ikke just sammenligne New York og ydre Østerbro, men det er sundt med en veludviklet fantasi, ikke? Hver dag er jeg cyklet forbi Blender på vej til arbejde, og jeg har altid tittet nysgerrigt ind. Det er jo umiskendeligt New York style at nuppe en sund smoothie eller en kaffe to-go på vej til arbejde. Hvis man altså lige ser bort fra det faktum, at det nok er svært at balancere med smoothies på rød citybike. Nå, men maden var altså ikke så spændende, men søde piger, god service. Og så spottede jeg mine hvide pornostole som en del af indretningen. Altså, det vidner jo om et sted, der oser af god smag og klasse. Næste gang skal jeg klart prøve en af deres smoothies. Søndag, sol, smoothies. Jæs, god plan.

0 tanker om “Cafe Blender”

  1. Aii så er du nok snart venner med min far. Ikke at jeg tror han kommer på Blender, men han bor også lige der. Lige rundt om hjørnet. Ja dér.

  2. Orv, jeg kender vist ham. Det må være ham, der bor overfor. Kan ikke rigtig blive venner med ham, fordi jeg hele tiden ønsker, at han blev forvandlet til smækker, ung mandsling med hang til at gå rundt uden tøj på. Ja dér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *