En tur hos frisøren

Oh jæs. For første gang i umindelige tider er jeg næsten gået amok hos frisøren. Ja ja, klip bare det pandehår af. Helt lige. Som sagt, så gjort, og min svenske frisøse, der havde Victoria Beckhams nyeste frisure, meget cool, klippede som en gal. Længden har jeg beholdt, men nu er der ikke længere nogle halvlange hår, der kildrer mig i næsen. Jeg kan ane en lang, lige række af mellemblonde lokker, hvis jeg ser lidt opad. Og min crush på det der ghd fladjern er blevet endnu større. Skal ha, vil ha. Nu. Ellers forudsiger jeg tilbagevendende morgenlige hårkatastrofer. Og så kan man lave krøller, svip og rodet look med jernet. Og så tager det kun cirka 2 sekunder at få det gjort. Hvilken tidsbesparelse. Sno en hårstrå om jernet, eller glat ud, og så ligner man dem i bladene. Jeg hopper næsten op og ned. PS. Og så har jeg også lige fået testet og bekræftet frisurens ultimative score-effekt. Taxachauffør hjalp med at slæbe mit tunge, nyindkøbte skrivebord op til min hoveddør og tilbød dernæst at vi skulle tage ud og få en drink. Bare en skam, at han var en 40-something lettere overvægtig etnisk playboy. Så jeg måtte takke nej til det galante tilbud. Håber virkelig ikke han følte sig alt for dum, der på min trappe.

0 tanker om “En tur hos frisøren”

 1. hehe, var også ved frisøren i dag, som fortalte at det lige pandehår var sidste nye mode. jeg var dog ikke helt så modig som dig og troede ikke rigtigt på hende.

  Men nu beviser du så, at det rent faktisk er det de trendy mennesker får lavet nu om dage.

 2. Pandehår passer rigtigt godt, til dem med en “lang/bred” pande, men min pande er ikke lang/bred og dermed, ikke særlig køn med pandehår…

  Men håret er i det mindste langt og glat.

 3. Jeg er (og har været) tilhænger af pandehår BIG time. Må man ikke se dit? DU kan jo se mig på MIn blog 😉

 4. Oh, okay… et lillebitte billede, der. Så er jeg ikke HELT hemmelig 🙂 Men måtte nok have gang i det indbyggede webcam, inden frisørens styling går helt af i vask i morgen – så bliver det nok umuligt at style!

 5. Hehe, så er jeg sådan en der bliver ved med at klikke på dit billede…helt sådan…wow-agtig.

  NU går jeg…som om man var les.

  Farvel.

 6. Det er jo det jeg siger. Den ultimative scorefrisure. Hvis den (næsten) har gjort dig (semi) les, kan jeg kun klappe i mine hænder 🙂

 7. Jaaaah, altså semi og semi…da lige før jeg laver chauffør-tricket og byder på en drink.

 8. Jamen, det ser jo ganske nydeligt ud denne gang,- klæder dig på en meget pænere måde end sidst ;o) (nu tænker jeg på London-studietur-frisuren hvor det endte med at blive pjusket ultrakort pandehår istedet for lige pandehår som nu, hehe)… Men modigt at du turde forsøge igen! Det er ihvertfald pænt til dig…

  Håber ellers du nyder det skønne vejr i København!

  Solskinshilsner fra Århus (CL)

 9. Åh, den London-frisure var noget af det allerværste i min personlige hår-historie. Det var SÅ grusomt. Solskinshilsener her fra…ja, arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *