Jeg fatter ikke…

… folk, der allerede nu flasher bare ben og fødder. Samtlige fantom-hår (!) på mine ben rejser sig alene ved tanken om at skulle cykle på arbejde klokken 7.30 om morgenen uden at have strømper på. Brrr. Vi er naturligvis mange, der er lykkelige for at smide vinterjakken og i stedet iføre os forårs/sommerjakkerne, bare med en tyk sweater inden under. Og med sokker på fødderne. SÅ varmt er det jo altså heller ikke…

0 tanker om “Jeg fatter ikke…”

  1. Netop… men alligevel smider folk tøj som gale! (ok jeg gør det måske også – men sætter dælme grænsen ved bare fødder)

  2. Jeg er lige kommet hjem fra min far af og frøs temmeligt meget, selvom jeg havde en varm sjal på. Brhh, jeg tror bare de virkeligt længes efter sommer og, at smide alt det overflødige vintertøj. Lad os se hvem der bliver syge? – not me håber jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *