Lækkersnitter i fjerneren

Jeg har altså en big time crush på Karim fra Anna Pihl. Crush med stort C. Han er hammerlækker, mand. Kommer hjem her fredag aften og finder en dokumentar ting om hvordan man laver Anna Pihl. Jeg sidder så og savler over hamder lækkerbamsen, som er inde i Karim. De er ved at caste ham lige nu. Ham Said, skuespilleren altså, er altså lidt af en snitte. Okay han ligner også en, der i høj grad er klar over det selv, men det gør ham ikke mindre delikat for mit kræsne blik. Hans kollega Paw Henriksen er i virkeligheden forbløffende veltrænet, det må man sige. Han er ellers tit sådan semikikset i sine roller. Han ligner altid sådan den type mand, der vil elske og forgude en for evigt. Sådan en, der ville massere ens fødder herfra og til evigheden og sådan nogle ting. Hvis man bare gav manden lov, altså. De der roller kan jeg ikke rigtig få til at passe med de der svulmende bicepser ham Paw åbenbart er i besiddelse af. Nå, men sådan kan man jo blive klogere af at se fjerner. Åh Saids overkrop i den hvide, stribede t-shirt. Nu øver de i at lave cirkelspark. Det svimler for mig. Mand, jeg sidder jo her og hviner. Og flagrer vildt med hænderne.

0 tanker om “Lækkersnitter i fjerneren”

  1. HAHA Mette, du forstår altså at værdsætte sprøde mænd!! Tror faktisk, du kunne blive optaget i “smatsoforeningen” (men hvad det er for en forening, er en længere historie) hvor jeg tilfældigvis er “over-so”….

    Kan næsten se dig hvinende og armblafrende foran tv – med dryppende mundvand…

  2. Hehe, er det en klub for sådan nogle kvinder, der kan ævle løs om mænd – men som i virkeligheden har det meste i munden? 🙂 (det siger vi ikke til nogen)

    Men måske også en lille smule patetisk at sidde og hvine over sprød mand i TV en fredag aften, når man tilfældigvis er twentysomething, single og bosiddende i en storby…

  3. Mette, det er lige hvad det er 😉 men sig det ikke til nogen. Mere pinligt er det måske at alle medlemmerne efterhånden har passeret de 40 … og stadig opfører sig sådan…

    Nejnej – ikke patetisk – man skal ha’ lov at glæde sig når der endelig er noget smukt på tv… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *