Mere cykel-fornuft

I dag tænkte jeg på at se på de der cykelhjelme. Men i stedet for at investere 250 kroner på mit almene ve og vel, ræsede jeg efter arbejde ind og ud af nogle tøjbutikker på Østerbrogade. Ren terapi, mand. Men kom uden en eneste lille bitte cykelhjelm. Det var altså ikke meningen.

Men jeg har erkendt, at jeg har en form for jakke-fetich. I Vero Moda faldt jeg over en art regnfrakke fra Gosha. Købte den på stedet. Den tredje jakke i år. Og så endda en regnfrakke. Købt med udsigt til 20 grader og sol.

Hvor ironisk.

Men når det lige pludselig vælter ned med vand, så er det pludselig mig, der er snedig. For så kan jeg nemlig stadig cykle rundt og være relativt smart. Og så købte jeg den med et tidligere blogindlæg in mente:

Min regnjakke er en overdimensioneret, rød nylonklud. Den er alt andet end fræk. Altså, der er jo ingen grund til at ligne en idiot rundt regnet 200 dage om året, bare fordi det regner, vel?

Mission accomplished. Og sådan kan en pige argumentere for at hun er fornuftig. Det er jo cykel-shopping, det jeg har foretaget mig.

0 tanker om “Mere cykel-fornuft”

  1. *LOL* Du er fuldstændig udenfor pædagogisk rækkevidde, Mette – men du er så sjov, at du er tilgivet!

  2. Hæhæ… det er sjovest at være udenfor pædagogisk rækkefølge, Lizelotte 🙂

    Troels: Jeg har stadig den højrøde jakke, af hensyn til eventuelle rød-fechitister (og 1. maj, måske)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *