Tid til feriefantasier

Extremadura, Santiago de Compostela, Salamanca, Segovia, Pamplona, Zaragoza. Jeg sidder og bladrer sporadisk i Turen går til Spanien. For det er lige nemlig hvad det gør for mig. Til sommer skal jeg i hvert fald en uge til Madrid på arbejde. Skal skrive en masse artikler om det internationale døvesamfund, historier fra de varme lande og hvad jeg ellers kan støve op i julivarmen. En uge. Og så kunne jeg egentlig måske også lige nuppe en uge til. Jeg er temmelig lun på Sydspanien. Nærmere betegnet Andalusien. Ikke bare har de nogle fantastisk flotte hvide heste, måske med latinske charmeprinser ovenpå. Andalusien har også nogle af verdens smukkeste byer: Sevilla, Granada og Córdoba. Noget med at der er lidt arabisk stemning som levn fra tidligere tider. Man kan checke Alhambra ud. Jeg kan lige se mig selv slentre afslappet rundt i haremsbukser, tanktop og med et kamera. Jeg er faktisk også ret betaget af tanken om at tage til Marokko. Nordafrika. Casablanca, Tánger og Marrakech. Det er dejlig gratis at fantasere – og så er det måske ikke helt urealistisk. Men jeg tør altså ikke at bestille flybilletten endnu!

0 tanker om “Tid til feriefantasier”

  1. Altså jeg har været i Sevilla, Granada og Cordoba (og Madrid og…) og dét kan anbefales. Måske er juli en grum måned at besøge byer inde midt i landet, men så er det bare vigtigt at bo steder der har pools. Sååååh..comong mand. Afsted.

  2. Sevilla Granada Córdoba – det lyder SÅ eksotisk… og så er det jo godt, at det også er fedt. Pools, så må jeg vist ha’ gang i sparebøssen. Og afsted, klart.

  3. Ahja – sommertiden nærmer sig – jeg har booket ferie sidst i august men har endnu ikke nogen ide om hvor jeg vil hen …. måske man skulle støve forbi rejsebureauerne og nappe en håndfuld kataloger 🙂

  4. Jeg bor i Sevilla, og ja, det er en dejlig by, ligesom mange andre andalusiske byer er flotte. Men ikke i juli (+ august) maaned, med mindre du kan lide temperaturer paa 40-45 grader. Jeg anbefaler at tage til vandet eller holde dig fra sydspanien i sommermaanederne.

  5. Kenneth: Lyder godt, håber du finder noget – god ide med kataloger fra rejsebureauerne. Nettet er så forvirrende til feriesurfing!

    Anja: Tak for tippet. Det er jo godt at få lidt insider-tips. 40-45 grader minus mulighed for vand er helt klart kun charmerende (hvis det overhovedet er det) på teoretisk basis.

    Hmm… jeg skulle nok nappe de der rejsekataloger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *