Hyggeformiddag

Aldrig før har kaffen smagt så godt. Jeg brygger og drikker i spandevis. Kaffen bliver indtaget i min egen, private lille oase på altanen ud for soveværelset. Der, hvor jeg kan tillade mig at læse fantastiske, farverige magasiner. Det må jeg nemlig godt. Livet er fantastisk. Mine skønne pelargonier, stedmoderblomster og margueritter (nøj, hvad dælen hedder de egentlig, mine lyserøde og lilla botaniske input derude på altanen?) er ved at vokse sig sunde og stærke af kærlighed og kildevand som jeg med rund hånd deler ud. Og så står de derude og spreder glæde. Livet er rart. Ude i køkkenet har en liflig duft bredt sig ud, for jeg ladet dejen langtidshæve til de skønneste valnøddeboller. Det er lige før, at vasketøjet blafrer hvidt og gennemtrængende rent ude i det fri. Viceværten, det mandfolk, er i gang med at ommøblere cykelskuret med sine store, stærke næver. Måske jeg kunne friste ham med mine valnøddeboller. Det bliver en god dag. Det kan jeg mærke helt ned i min storetå. Jæs.

0 tanker om “Hyggeformiddag”

  1. Et forsigtigt gæt omkring de lyserøde og lilla: Petunia? (De har sådan nogle lidt fløjlsagtige, tragtformede blomster).

  2. Petunia lyder bekendt. Det kunne godt være petunia – jeg tog bare de blomster i Netto, der så pænest ud, så jeg er nok ikke just nogen feinschmecker ud i det botaniske?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *