Jæs.

Jeg siger ikke så meget. Er bare benovet over hvor smart det er, at man sådan kan uploade en videoblog. Nemt og smertefrit. Klikkeklik. De rette ansigter, grimasser og positurer. Og sidder man pludselig der og glor på sig selv. Men jeg ville nu nok stadig foretrække det skrevne ord, for hvad skulle man ellers gøre, hvis man sad der med en dårlig hår eller/og dårligt ansigt dag. Der er jo trods alt grænser for hvad jeg kan finde på at flashe på nettet.

0 tanker om “Jæs.”

  1. Nøj jamen skrig… er der nogen der har SET det? Jeg troede det var HEELT hemmeligt 🙂

    Men tak, jeg rødmer helt 🙂

  2. Det er rigtigt … du SER sød ud… kan man ikke få YouTube til at køre LIDT langsommere??? (Har jo sagt jeg ikke er sååå god til tegnsprog – og ude af form, puha…)

  3. jeg tror jeg opfattede tegnet ‘nu’ ca 10 sekunder inde i klippet. Det kan jeg sige, og så kan jeg også sige: “jeg skal tisse”, og “jeg går hjem”, og “i går” og “i morgen”. Meget brugbart 🙂

    Det ville ellers være smart at lære, jeg tænker specifikt i forbindelse med dykning, for det jo er rimeligt vigtigt at man kan kommunikere med sit team. Jeg plejer at hive mine wetnotes frem, og så skrive til dem, hvad jeg vil sige – men tegnsprog ville vitterligt være hurtigere.

    Men ja, nydelig video.

  4. Hehe… det kan meget godt være, jeg har sagt Nu. Jeg kunne vildt godt tænke mig at lære at dykke – det er jo også smart, at man kan føre lange samtaler under vandet, hvis det var det, man var til. Wetnotes, sjovt, det er sådan noget, døve gør med folk, der ikke kan tegnsprog – bare over vandet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *