Mission: Mørklægningsgardiner

Jeg får overhovedet ikke lov til at sove efter 7.30 om morgenen. Da begynder solen at skinne lige ind i hovedet på mig. Og hvis jeg vælger at ignorere den, må jeg ligge og stege i den grad, at jeg enten må kravle gispende hen til sengens yderste kant og sprælle videre, eller simpelthen bare stå op. På sådan en dag som i dag er det bare fint, for så kan jeg passende tage en tur i fitnesscentret og få lørdagsavisen med. Men hvis jeg har været i byen, er det slet ikke sjovt at blive vækket sådan. Heller ikke, hvis man tilfældigvis skulle have overnattende gæster. Så kan de jo SE mine porrer, rynker og mascara-rester. Skrig. Det må ikke ske. Jeg kender godt løsningen: Mørklægningsgardiner. Bare et eller andet værn mod solens morgenlige terror. Men hvor dælen støver man sådan nogle ting op? Ja, jeg ved godt det er muligt gennem lidt research og knofedt. Var også et lille smut i Jysk Sengetøjslager på Østerbrogade, i researchens hellige navn, men måtte løbe skrigende væk. Aldrig har jeg set så uhyggelig og klam en butik før. Og det er altså verdens kedeligste shopping, det at købe gardiner. Mand, jeg må stadig gøre noget ved det. I morgen står den på søndagsshopping i Ikea, og så må jeg virkelig kvinde mig op og få købt de der ting, så jeg kan få lov til at sove i fred.

0 tanker om “Mission: Mørklægningsgardiner”

  1. Ja, IKEA har heldigvis nogle gode mørklægningsgardiner..
    Overvejer også selv, fordi solen står ind her fra kl seks-syv om morgen – SNORK!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *