Selvbrunere

Apropos sol. I går kogte jeg hele dagen ude på altanen. Skønt, mand. I selskab med dameblade, japanske bøger og veninde med Faxe Light. Men der er jo det med, at der er nogle steder på korpussen, der kategorisk nægter at blive brunet. Jeg fandt tilfældigvis en smart spray-ting i skuffen, sådan en ting man kan bruge til at spraye tan på, og det gjorde jeg så på benene. Snedigt. Men jeg ved dælme snart ikke hvad jeg skal mene om alle mine selvbruningsforsøg. For det første lugter det underligt, når man har fået selvbruneren sprayet på og den er tørret. Og for det andet så er selvbruner langtfra garanti for at man bliver lækkerbrun. Jeg fik da også et mindre chok her til morgen. Fødder er sjældent decideret appetitlige at se på, men se mine fødder. Mine fødder! Altså. Så meget for selbruner.

0 tanker om “Selvbrunere”

 1. Jeg har et tip fra et kvind-folk med hygge-altan til en anden ;O)

  Den “nye” body-lotion med selvbruner fra Dove er fantastisk. Ingen render, misfarvninger eller andet! og så dufter den tilmed godt;O) Den kan klart anbefales!

  Solrige weekend-hilsner

  Mia

 2. Mit kendskab til sådan nogle selvbruner-bodylotions begrænser sig til en snusket, halvtom flaske, som min søster har efterladt i min mors badeværelse. Har faktisk tit tænkt på at prøve det selv. Så må jeg se, om jeg kan finde den fra Dove. Tak for tippet 🙂

 3. Kan også anbefale en body lotion med mild selvbrunereffekt fra Garnier – hedder vist ‘bodysummer’. Den gir en mild farvning og ingen synlige misfarvninger (bare man er påpasselig med ikke at oversmøre albuerne :o)) Det er den bedste jeg har prøvet ud af 3 selvbruner-bodylotioner, også fordi lugten ikke er så gennemtrængende som fx. Doves!..

 4. Det er ligemeget hvilke selbrunere jeg vælger. De lugter alle dårligt efter at have tørret på min hud. Som gummi. Uf!

  Jeg ligner Skrumpen fra det ydre rum, der råber “farver og striber”. Det er hvad selvbrunere efterlader på min hud.

  Jojo, jeg er præcis så gammel (nok!) til at huske Skrumpen tegnet og forfattet af Gunnar Wille.

 5. Jeg ilede straks ud og købte Dove. Og så så jeg bagefter dit råd, Charlotte. Det er nok en smagssag, hvilket mærke man er til. Men jeg er tilbøjelig til at give dig, Klejs, ret – det lugter underligt uanset hvad. Men nu prøver jeg lige at give den gas med selvbruner-bodylotion et par uger og ser hvad der så sker.

 6. Den fra dove som anonym anbefaler GIVER ALTSÅ RANDER OG ORANGE PLETTER.. Jeg har været der 🙂

  Det smarte er den er trinvis, og de værste pletter kan skrubbes af efterfølgende.

  men ja – den dufter SUPER godt 🙂

 7. Niveas bodylotion med selvbruner er faktisk rimeligt god – man kan få en der bruner meget og en der bruner lidt (hvis man er en skandinavisk blegfis som mig). Og man skal være dygtig for at få striber og pletter og blive gulerodsfarvet… det er ikke lykkes mig endnu med den….

 8. Hej igen!

  Jubii så er jeg dygtig ;O) Jeg fik rander osv. over det hele da jeg brugte Nivea… De fik også misfarvet en bh ;O(

  Jeg tænker dog at der findes næsten lige så mange gode og dårlige erfaringer som der findes selvbruner produkter… Dove passer fint til mit behov, og som studerende på SU er jeg også rigtig glad for prisen… Til den pris (den kan fåes til 25 kr.) er det vel værd at prøve om den kan bruges ;O)

  Held og lykke med det hele! og fortsat god weekend!

  Mia

 9. Ja, det er nok en smagssag, hvad man er til… jeg har nu Dove bodylotion med selvbruner på, og indtil videre er jeg hverken smattet eller mærkeligt lugtende 🙂 Nivea dufter ellers altid dejligt, synes jeg!

  Ideen med bodylotion er vel netop også, at man ikke smører en koncentreret mængde på, som så nemt kan ende med at lave plamager… men hurra for exfolieren så.

 10. Jeg bruger natusan og det giver ikke pletter! (min erfaring efter ½ års brug) – men lugten kommer man desværre ikke udenom!

  Jeg brugte den 3 gange (dage) før en fest og folk spurgte om jeg har fået sol 🙂

  Fortsat go søndag – knus Helle

 11. Det som overrasket mig er at I, kvindemennesker, blive ved at prøve forskellige selvbruner-creme, dit og dat mærke, uden resultater. Man hører sjældnet om succes-historier om selvbruner-creme.

  Hvornår indser I det og opgiver ideen om at prøve disse produkter? 🙂

 12. Simon, det NYE er, at det er en selvbruner-bodylotion, og så er der større odds for at det ikke ender som en katastrofe… 🙂

  Og desuden er jeg – overraskende nok – ganske tilfreds med Dove indtil videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *