Før- og efterbilleder

Male-mareridtsprojektet er ovre. Og resultatet er til at tage og føle på. Tjek selv: Fra ramponeret DDR-æstetik til rustik shabby chic.

billede-3.jpgbillede-6.jpg

PS. Hvis nogen har tips til hvordan man fjerner indtørrede, hvide malerpletter fra trægulv, tager jeg imod dem med kyshånd.

0 tanker om “Før- og efterbilleder”

 1. Sikken fint, seje mette. Afdækning samtidig med afslibningen (inden maling) havde været mit første bud, men.. Prøv med terpentin eller noget i den stil, let slibning med sandpapir eller kniv kan også bruges.. Spørg din mor, hun ved det nok 🙂

 2. Smukt!

  Mht. pletterne, så kan du formentlig stadig liste dem af med en skarp dims (hobbykniv/stemmejern/sådannoget), så længe det er på lakerede overflader. Hvis det ikke er dét skal man vist desværre ud i sandpapir, og så skal man også til at gøre sig umage med at få det jævnt & så videre…

 3. Troels – tak 🙂 Godtnok roder jeg rundt med teknik, men jeg dækker altid af. Men ikke nok til at undgå pletterne, øv.

  Rasmus – ja, jeg tror, det bliver med en skraber så, det er bare omfattende manuelt arbejde – havde håbet på en eller anden plet-fjerner, men terpentin er nok lige en tand for skrap til (lakeret) trægulv..

 4. Min kæreste siger du skal skrabe det af (jojo spurgte ham, fordi jeg ville give dig det BEDSTE råd..men så var jeg ikke engang den første til at give det)

  PS. blevet rigtig fint og hvidt.

 5. Skrabe-skrabe, og grundrens lyder som en vældig god ide… og så kan jeg jo lige også ved samme lejlighed nuppe alle de små, hvide prikker overalt i lejligheden ! Tak for excellente råd.

 6. Det pyntede… men altså Mette – hvorfor spartlede du ikke lidt i det “hul” så kanterne ikke blev så tydeligt?

  Skrabe er også mit forslag 🙂

 7. Jeg er enig. Med en skuresvamp og grundrens kommer man langt… Det virkede for mig i min gamle lejlighed. Pas bare på at du ikke ridser for meget…

  Mia

 8. Alice – øhhh øhh. Ja. Jeg var lidt doven. (og så havde jeg egentlig ikke tænkt på at man kunne spartle!)

  Mia – ja, jeg bruger også skuresvamp til alting. Lyder som en god kombi. Så kan de skrubbe af, pletterne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *