Agurketid

Jeg sidder bare og glor på min blog. Det er lissom nu, at jeg bør opdatere, for at være nogenlunde fremme i blog-skoene. Faktisk ikke nu, men for flere dage siden. Jeg burde også have svaret på en kommentar eller to, men jeg glor bare ind i skærmen. Der er ikke rigtig noget, der er interessant på Nettet. Har ikke tjekket blogs i et stykke tid, og min blogroll rummer stadig kun disseher mærkelige personager. Plejer ellers at bruge min blogroll til en lille tur rundt på Nettet. Nå, men jeg har simpelthen ikke rigtig noget at sige. Ingen banebrydende begivenheder, pudsige episoder eller bare små strøtanker. Det er egentlig ikke særlig svært at skrive en vrøvleblog om ingenting, men jeg må nok hellere stoppe nu. Når jeg har noget på hjerte, skriver jeg så igen. God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *